Logga in|Bli medlem gratis |Produkter|Etikett|Sverige (Svenska)

Gratis Skatt (Alla Land).
Våra tjänster: bästa kvalitet, bästa service, snabb.
E-mail: Klicka här

Alla problem? Låt oss veta.

Var god vänta, lastning...

Artikel Kategorier

Hjälp
Bröllopsklänningar
Klassificering av kvällen klänning
Om oss Suzhou Bayliy Brudklänning Co, Ltd är en professionell bröllopsklänning tillverkare i Kina. Vi erbjuder ett brett sortiment av eleganta brudklänningar, klänningar kväll, brudtärna klänningar, balklänningar, och blomma klänningar flicka, i olika stilar. Tygerna vi använder är satin, chiffong, organza, tyll, taft och Georgette, etc. Våra kunder spridda i Europa, Nordamerika, Storbritannien, Japan, Australien och några länder i Mellanöstern.

Våra klänningar är alla tillverkade av högkvalitativt material med rimliga priser och olika stilar. Vi har mycket professionella och högeffektiva anställda inom utveckling och design. Vårt företag har varit på bröllop i över 5 år. Vi är dedikerade att leverera dig de bästa produkterna som har lägst pris. Kunderna kommer att bli högt respekterad. Vi tror kvalitet gör kvantitet.
Vi söker ständigt efter möjligheter att bygga nya affärsrelationer med företag runt om i världen. Om du är intresserad av någon av våra produkter är du välkommen att besöka vår hemsida eller kontakta oss direkt för mer information. Vi kommer att göra vårt yttersta för att förse dig med förstklassiga produkter och tjänster.
Funktioner:
(1) leverera brudklänning, aftonklänning, bal klänning, blomma klänningar flicka och tillbehör bröllop.
(2) olika färg och olika storlek som finns
(3) hög kvalitet
(4) konkurrenskraftigt pris direkt från fabrik citat
(5) kundens design är välkomna. Inga minimum för att du ska.
Mer info, besök vår hemsida.
Vår garanti:
Vi garanterar att vi kommer att göra dig nöjd med våra produkter och tjänster. Vi är i affärer att göra dig lycklig. Vi kommer att göra det lilla extra för dig. Om det innebär att arbeta övertid, då blir det gjort! Vi gör vårt bästa för att göra orderprocessen underbart.
Om du letar efter en speciell klänning som du inte ser på vår webbplats. Kontakta oss så vi kan få många nationellt annonseras klänningar för dig till mycket rabatterade priser. Om du inte har en liten resning, ska du inte oroa dig. Vi kan göra klänning med plus size och gömde din begränsning. Om du har bråttom, kommer vi att göra din klänning övertid och skicka den till dig i tid.
Mer information är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att besvara dina frågor och skicka dig ASAP. Grattis och mycket kärlek och lycka för många år framöver i äkta lycka!

Nästa:Kontakta oss
  • Användarrecensioner
Anonym användare:
Hej!
kan man måttbeställa klänningen B009776?
Jag behöver den till mitt bröllop 24.08.2019
Svara:
hi, that's OK
   
hemulen:
Jag beställde en klänning se168 och jag har inte hört någonting, klänningen är betald. Vill bekräfta att ni mottagit mina färgval!! Varför får jag inte någon beställningsbekräftelse???
Svara:
Hello, the order has been shipped, the color white picture default color.
   
Anonym användare:
Jag beställde en klänning för två veckor sedan och jag har inte hört någonting, klänningen är betald. Varför får jag ingen beställningsbekräftelse???
Svara:
Hello, your order number how much I help you check if ordered two weeks, clothes are sewn in.
   
Anonym användare:
Hej.Jag har beställt klänning med ovanstående nummerBWSE2015010879883. Undrar vart beställningsbekräftelse tagit vägen.
Svara:
Hello, your successful payment orders. Has been arranged to help you start sewing.
   
Maritza:
hola
Svara:
Hello, your clothes are sewn. Do not worry, you will receive it in advance.
   
Totalt 41 Records,Vanliga9 Sida. Första sidan Föregående Nästa Senaste
Användarnamn: Anonym användare
E-mail:
Utvärdering betyg:
Kod: captcha
Kommentera:
 
   
  Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.        Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Copyright © 2000-2011 balklänningar online Copyright, All Rights Reserved.